En fråga

Ni som har åkt som au pairer innan/ är au pairer, hur många resväskor hade ni med er? 1 om 23 kg + handbaggage? 2 om 23 kg + handbagage?
 
Svara gärna!

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag hade med mig 1 väska på 23 kilo och ett handbagage, och jag känner nu i efterhand att det nästan var för mycket (men när jag höll på packa var jag himla nära att ta en till resväska kan jag säga). Man köper så himla mycket grejer här eftersom shoppingen är så bra och billig, så det kommer bli väldigt svårt att få hem allt du köper här om du redan har två stora väskor med dig från början. Ta med dig så lite kläder som möjligt också, jag tyckte själv att jag tog med mig lite, men jag har nog inte ens använt två tredjedelar av kläderna jag fick med mig hit.

Lycka till!!

Svar: Tack för svaret! Jag väntar på att få flyginformationen så kan se hur många väskor jag får ha med mig. Jag funderar på att ta två, och ha den ena nästan tom. Då har jag ju plats på hemvägen. För jag vet inte om jag klarar att bara ha en väska heller. Det är så mycket som skall med som tar plats som överdragsbyxor, vantar, o.s.v. Jag har varit au pair innan i Frankrike och då tog jag med mig två fulla väskor. Men jag använde absolut inte allt. Så jag tar med mig så lite kläder som möjligt + överdragsbyxor, en mössa, ett par vantar, en halsduk, två par skor (+ de som jag har på mig), presenter, ett mycket litet antal böcker, tandborste och dylikt. Men jag försöker ta med lite. Särskilt i klädväg. Men det blir intressant att se hur mycket jag shoppar. För jag är ganska kräsen och hemma shoppar jag nästan ingenting. Men jag har hört flera som knappt shoppar något hemma och som shoppar i USA, haha. Vi får se. Om jag inte skulle shoppa där så gör det ju ingenting om väskorna inte blir fulla. Men jag shoppar säkert lite i alla fall. Men jag är rädd att jag åker med ett flygbolag som tar jättemycket betalt för extrabaggage när jag åker till Sverige sedan. Hade du med dig två väskor tillbaka?
Cill Johnsson

2012-07-20 @ 05:19:43
URL: http://www.malininamerica.blogg.se
Postat av: Cill Johnsson

Till Malin:
Då är ju au pair nu, så jag ändrar det sista. Tänker du ha två väskor när du skall tillbaka? Skall det stå. Jag är lite förvirrad, haha.

2012-07-20 @ 11:03:23
URL: http://cillaupair.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0