Ambassad- tid bokad!

Igår bokade jag tid till ambassaden. Det kan hända att jag ändrar tid, men jag har inte bestämt mig än. Det känns i alla fall tryggt att ha en tid även om man inte är säker på om man vill gå då, för då löser det sig om tiderna tar slut. Men jag tror att tiden blir bra. Det blir i så fall den 2:a juli klockan 08:00! När jag har bestämt mig gäller det att boka tågbiljetter och sådant också, och ordna med allt praktiskt som hör till. Ha det bra!

Halv- bloggpaus

Vet ni vad? Nu är det klart när bloggpausen slutar. Eller kanske halv- bloggpausen, eftersom jag bloggar ibland. Men den fjärde juni kommer jag förmodligen börja skriva ofta igen. När tentorna är över och det är sommar! Vi ses då! Ha det bra.

Spanien

Jag har inte sagt att min syster Sofia har åkt till Spanien, där mina yngsta småsyskon även bor. Hon åkte i mitten av april och kommer vara där tills i början/mitten av sommaren. Det är tomt utan henne, då hon tar ganska mycket plats. Men det är inte så farligt som jag trodde att det skulle vara. Det är ju dock ofta lättare att åka bort från andra än att åka bort själv. Och jag kanske inte skall säga något, för jag kommer ju snart åka ifrån Sverige själv, och vara härifrån en tid. Men det är annorlunda när någon annan gör det. Hon lämnar liksom mig här. Min vardag är ungefär som innan, men utan henne. Det är lättare när hela ens vardag ändras också.

RSS 2.0