Match 17

Plats: Darien, Connecticut.
Barn: En pojke på 5 år, en flicka på 1 år, en pojke på 1 år.
Djur: Vet ej.

Femte matchen på mindre än 4 dygn. Waow!


Kommentarer
Postat av: Jennifer

Oj oj nu går det undan minsann :D

2012-01-23 @ 16:49:09
URL: http://jennifermobergaupair.blogg.se/
Postat av: Johanna

...ooOj hejja.. har hander det grejer ser jag! Antingen hander ingenting eller sa hander allt pa en gang...haha! Lycka till nu och hoppas nan av dessa kanske kan vara just DIN familj..:)

2012-01-23 @ 20:27:14
URL: http://loppansworld.blogg.se/
Postat av: Isabella

Va roligt att höra att så många vill ha dig som au pair! Jag som sökande undrar, brukar man få så många olika alternativ?

2012-01-23 @ 21:14:44
Postat av: amanda

Hejsan!!



Jag har alltid älskat bebisar så på ett sätt kändes det bara naturligt. Men den nedskrivna erfarenheten var väl min pojkväns lillebror som föddes strax efter att vi blivit tillsammans, så jag har ju funnits med där hela tiden. Förutom det har jag ingen egentlig erfarenhet av spädbarn, bara barn på förskola mellan 1-6. Men det känns bara naturligt, jag har alltid lekt med mina kompisars små bebissyskon sedan jag var liten osv. Jag har alltså aldrig haft något fullt ansvar på egen hand, och min pojkväns lillebror träffade jag egentligen inte heller jätteofta + att han har Downs Syndrom som gör att han alltid varit i behov av sin mamma så även om jag erbjudit mig att vara barnvakt så har det inte fungerat.



P är den gladaste bästa bebisen och hon är så lättsam! När man kommer upp på morgonen möts man av det största leendet och ett litet tjut och det är det bästa!! Jag leker med henne, matar henne, får henne att somna, tröstar henne när hon är ledsen.. det hon är ledsen för är om hon råkar göra sig illa (som häromdagen när hon råkade slå i näsan), när hon är trött eller hungrig. Har aldrig känt att det varit jobbigt att ta hand om henne. När släktingar skulle vara här över en natt ist för föräldrarna och jag egentligen var ledig så klev jag in och hjälpte till för då var hon jätteupprörd och det gjorde så ont i mig när hon var så ledsen så såklart hjälpte jag till. Ibland vet man inte vad som är fel men man får testa mata, byta blöja, skoja med, vagga till sömns.. sätta på vattenkranen brukar fungera eller att byta omgivning funkade sist hon var jätteledsen, jag gick in i ett rum hon inte brukar vara i. Har aldrig känt att jag inte klarat av situationen och skulle det vara så, så vet jag att jag bara kan ringa mina VF och fråga om råd. Det jobbigaste just nu är att vi försökte lägga henne lite vaken för att hon ska lära sig att somna själv, och då kan hon ligga och gråta och skrika i 10-13 minuter och man VILL så gärna bara gå upp och lugna henne.. DET är nog det som varit jobbigast hittils. Det var nog LÄTTARE än jag trodde att ta hand om P för att hon är så pass glad och lättsam som hon är.



Vet inte riktigt vad jag ska säga mer.. känns som det blir svårare när hon blir äldre när hon ska underhållas på ett annat sätt och man inte bara kan stoppa ner henne i en stol utan hon kommer springa omkring och stoppa saker i munnen osv. som man måste hålla koll på.



Kort och gott hade jag egentligen ingen större erfarenhet, det känns bara naturligt att ta hand om en bebis på bästa sätt och eftersom hon är så lättsam har det aldrig varit nåt problem! Du får nog gå på din magkänsla om du tror att det är något du skulle klara av. P var 3 månader när jag kom och man får inte ta hand om en bebis själv UNDER 3 månader, då måste nån av VF alltid vara med.



Fråga gärna mer om du undrar över detaljer!!!



Såg att du fått en matchning i Darien, vad roligt!!!! Darien är ett toppenställe med nära till City och många Au Pairer och ett tryggt och rikt och fint område!

2012-01-24 @ 04:34:53
URL: http://amandaupair.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0