Det händer inte så mycket idag

Hejhej!
Jag jobbade igår och skall jobba idag också. Det händer inte så mycket idag mer än det. Jag har mejlat lite, fixat lite och snart skall jag gå. Jag sitter nyduschad och det är så skönt att ta slappa dagar, då man bara studerar/jobbar halva dagen och chillar nästan hela tiden av resten! Jag hoppas att det händer lite mer au pair-relaterat snart!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Inget nytt om familjen fran Greenwich?? Ja, jag har fortfarande kontakt med min aupair familj... jatte kul tycker jag! Det kom ingen aupair efter mig eftersom jag var deras sista... barnen var sapass stora sa dom kande att de inte behovdes langre. Tyckte bara det var skont att det inte kom nan efter mig som skulle "ta" mina barn och "mitt" rum...haha!



Jag var bara hemma i sverige i 2,5man nar jag kom hem fran mitt aupair ar tills att jag akte over igen. Pluggade TV production...:) och yes, traffade mannen nar jag pluggade... har ar varan story om du vill veta hur vi traffades..:) http://loppansworld.blogg.se/2011/may/our-story.html#comment



Hoppas du hittar en familj som passar dig, vart det an ma ta dig. Hoppas du kommer trivas o fa ett toppen ar! Du kommer fa vara med om sa otroligt mycket! Det blir vad man gor det till... Vet dessutom jatte manga som kommer tillbaka for att plugga nar deras aupair ar ar over...;)



Kram

2012-01-11 @ 20:24:24
URL: http://loppansworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0