Blir ni bländade?

Jag tittade på Internet Explorer när jag gjorde bloggdesignen, så nu undrar jag hur den ser ut i Mozilla Firefox och andra webbläsare? Blir ni bländade? Säg till i så fall, så fixar jag till det.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jo det känns jätte kul! Familjen som jag tackade ja till var den 2:a som jag matchades med. Den första kändes direkt att det här inte var en familj för mig, det var aldeles för mycket regler och höga krav! Så när den andra matchningen trillade in så känndes det mycket bättre. Vi började maila och ju mer vi pratade ju mer rätt kändes det! Sen när vi hade vårt första Skype-samtal så blev jag bara ännu mer säker! Sen fick jag några matchningar samtidigt som jag pratade med dom, men jag kände ändå att match nr 2 passade mig bäst. Sen vet man ju inte, jag hade kanske trivts i dom andra familjerna med, med just då så gick jag på magkänslan och det känns jätte bra! :) dom behövde en Au pair först i Januari, men det gjorde inte så mycket. Vi har hunnit känna varann mycket mer nu på den här tiden.



Ja, hoppas du hittar din familj snart! Det är så roligt när man vet och kan börja planera och längta iväg! Ja det tar en hel del energi, jag blev alltid så nervös innan!Haha.



Jag kommer att bo i Brookeville, Maryland. Jag tror det är typ 40-45 minuter ifrån Washington DC.

2011-11-26 @ 16:26:48
URL: http://sofiaaupairusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0